Ovidiu Toader

Antreprenor si consilier în afaceri
Mentor Disponibil in editia 3 (iunie '17 - iunie '18) =DA

Consilier în afaceri și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 20 de ani cu cifre de afaceri cumulate de peste 60 de milioane de euro. 

Lucrez cu antreprenori și manageri pentru: stabilirea viziunii, a obiectivelor și pentru crearea planului de acțiune. Dar ce fac deosebit, este ca îi  însoțesc pe partenerii mei în  implementarea planului de acțiune și în obținerea rezultatelor pentru a menține focusul pe profit și eficiență!

In cei 19 ani de antreprenoriat am creat 9 companii din care 5 le-am vandut, la 2 sunt inca partener si 2 le-am inchis. Activitatile afacerilor principale au fost de comert,distributie si servicii in Romania si Republica Moldova.

 
Am infiintat Hafele Romania ca subsidiara a Haefele Gmbh & co Germania prin preluarea activitatii si echipei Minerva com, facand in continuare distributie de accesorii pentru mobila si cladiri. Am dublat cifra de afaceri de la 3,5 la 7 milioane de euro si am crescut cota de piata, atragand clientii de la competitori intr-o piata in crestere foarte lenta si cu focus pe produse ieftine. 2014 a avut o cota de profit ridicata, cu cel mai bun nivel de disponibilitate a produselor si acuratete a livrarilor din piata. Aceste rezultate le-am obtinut conducand echipa de 37 de angajati, din care jumatate erau implicati direct in vanzari. Echipa a suferit fluctuatii minime, doar 5 schimbari in 5 ani.
 
Vezi mai multe pe http://toader.biz/
CITESTE INTERVIU CU MENTORUL - AICI SI VEZI INTERVIU AICI